radovi

Full service Marketing Agency

Tokić božićni domjenak

Event

Sudjelovali smo u organizaciji božićnog domjenka tvrtke Tokić!

Jeste li bili na 7. rođendanskom tulumu Westgatea?

Event

Sudjelovali smo u organizaciji proslave 7. rođendana Westgatea, najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj!

(P)ostani fit uz Hervis u Westgateu

Event

Sve ljubitelje aktivnog života razveselili smo još jednom organizacijom Hervisovih dana sporta u Westgate Shopping Cityju.

Ecco promocija kolekcije obuće – Zagreb / Beograd

Event

U Hrvatskoj i Srbiji organiziralo smo promociju Ecco obuće popraćenu mnogim poznatim osobama i medijima.

Hervisov malonogometni turnir

Event

Organizirali smo „Hervis malonogometni turnir“ na krovu Westgate Shopping Cityja. Natjecatelji su mogli pokazati svoje nogometne vještine dok su navijači navijali za svoje favorite.

Lov na blago - Uncharted Croatia

Event

Povodom ponoćne premijere nastavka popularne igre Uncharted 4: A Thief’s End Limited Edition na hrvatsko tržište organizirali smo nagradni natječaj u Arena Centru.

Cro Auto Show 2015

Pr

Cro Auto Show 2015 svoj uspjeh može zahvaliti i medijskoj pozornosti koju je osigurao Vocor PR tim. Osim najava događaja, live javljanja i reportaža na televiziji, projekt je popraćen na radiju te u u brojnim print i web izdanjima.

Cro Auto Show 2015

Media

Za projekt Cro Auto Show Vocor media tim kreirao je promotivne teasere te osmislio spotove za TV i radio. Oglašavanje u tiskanim medijima i na portalima upotpunila je i outdoor kampanja koja je uključivala billboarde i citylighte na svim ključnim lokacijama u Zagrebu.

Cro Auto Show 2015

Kreativa

U sklopu Cro Auto Show-a, osmislili smo i izradili web stranicu te sve potrebne vizuale (billboarde, posjetnicu, majice, rollup-ove, mape...)

1 2 3 4 5